Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Gezelschapsspellenshop.nl

1.5% korting bij Gezelschapsspellenshop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Gezelschapsspellenshop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Gezelschapsspellenshop.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment gezelligheidsspellen. Spellen als: Mens erger je niet, Barricade, Monopoly of een lekker potje Risk. Van (klassieke) familiespellen, bordspellen, dobbelspellen, kaartspellen tot compacte reisspellen voor jong en oud.

Voordelen Gezelschapsspellenshop.nl:
• Gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg;
• Veilig en eenvoudig betalen met iDEAL;
• Achteraf betalen met met acceptgiro;
• Volg de bestelling via PostNL;
• 14 dagen afkoelingsperiode;
• Servicepoint gratis afhalen in Soest.


Specificatie korting bij Gezelschapsspellenshop.nl


Algemeen: 1.5%

Belangrijke informatie over korting bij Gezelschapsspellenshop.nl

De vermelde korting bij Gezelschapsspellenshop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Gezelschapsspellenshop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Gezelschapsspellenshop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Gezelschapsspellenshop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Gezelschapsspellenshop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.