Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

GiftForYou.nl

2.8% korting bij GiftForYou.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij GiftForYou.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

GiftFor2 is een belevenis voor twee personen in cadeauvorm.

GiftFor2 bestaat uit een luxe geschenkverpakking met een cadeaukaart en een boekje vol leuke belevenissen. Variërend van culinaire belevenissen als een High Tea tot een compleet verzorgd hotelverblijf of een sportieve activiteit. Welke belevenis cadeau wordt geven bepaalt de bezoeker zelf! Hierdoor kiest de consument altijd een origineel en persoonlijk cadeau.


Specificatie korting bij GiftForYou.nl


Algemeen: 2.8%
Beauty: 2.8%
Culinair: 2.8%
Overnachten: €4.00

Belangrijke informatie over korting bij GiftForYou.nl

De vermelde korting bij GiftForYou.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van GiftForYou.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij GiftForYou.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij GiftForYou.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij GiftForYou.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.