Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Girassolvakanties.nl

2% korting bij Girassolvakanties.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Girassolvakanties.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Girassol Vakanties biedt als Portugal-specialist een compleet en voordelig geprijsd reisaanbod. Er is een groot aanbod naar Madeira, Azoren, Algarve, Noord- en Midden Portugal. Maar ook steden als Porto en Lissabon vindt u in het programma.

Girassol biedt het grootste fly-drive aanbod op de Nederlandse markt. Het hele jaar door heeft Girassol een groot aanbod last minutes tegen een speciale prijs.


Specificatie korting bij Girassolvakanties.nl


Algemeen: €0.13

Belangrijke informatie over korting bij Girassolvakanties.nl

De vermelde korting bij Girassolvakanties.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Girassolvakanties.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Girassolvakanties.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Girassolvakanties.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Girassolvakanties.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.