Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Globe-gadgets.com

4% korting bij Globe-gadgets.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Globe-gadgets.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Globe Gadgets is een exclusieve webshop voor gadgets, camerabeveiliging en automultimedia. Globe Gadgets onderscheidt zich in de gadget markt door zijn hoge prijssegment. Waar onze collega's veelal kado artikelen verkopen in een prijsklasse van 10 tot 25 euro, ligt bij Globe Gadgets de gemiddelde orderwaarde tussen de 150 en 200 euro. De producten van Globe Gadgets heben een hoog wannahave gehalte voor consumenten met een hoger besteedbaar inkomen. Van ongeveer 60 producten bij Globe Gadgets zijn wij de enigste leverancier in Nederland. Hierdoor kunnen wij de naam exclusief dragen.

Het product
Globe Gadgets levert exclusieve gadgets, automultimedia en professionele camerabeveiliging voor particulier en het MKB.


Specificatie korting bij Globe-gadgets.com


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Globe-gadgets.com

De vermelde korting bij Globe-gadgets.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Globe-gadgets.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Globe-gadgets.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Globe-gadgets.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Globe-gadgets.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.