Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

GloeilampGoedkoop.nl

4% korting bij GloeilampGoedkoop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij GloeilampGoedkoop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Gloeilampgoedkoop.nl is dé webshop voor gloeilampen.
Gloeilampgoedkoop.nl verkoopt als enige webshop in Nederland alle types en soorten gloeilampen welke al sinds tijden niet meer in de winkel verkrijgbaar zijn!
Denk hierbij aan flamelampen, gloeilampen tot 300 watt, softone lampen, kopspiegel lampen, kooldraadlampen en nog veel meer.

Ook voor halogeenlampen bent u bij gloeilampgoedkoop.nl aan het juiste adres.

Alle lampen die gloeilampgoedkoop.nl verkoopt zijn uit voorraad leverbaar en worden binnen 3 dagen thuisbezorgd. Boven de €50,00 worden er geen verzendkosten berekend.


Specificatie korting bij GloeilampGoedkoop.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij GloeilampGoedkoop.nl

De vermelde korting bij GloeilampGoedkoop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van GloeilampGoedkoop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij GloeilampGoedkoop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij GloeilampGoedkoop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij GloeilampGoedkoop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.