Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Go4holiday.nl

1.75% korting bij Go4holiday.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Go4holiday.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Go4holiday - vakantie voor iedereen!

Go4holiday is een 100% dochteronderneming van het Deense Dansk Fri Ferie, marktleider op het gebied van autovakanties in Scandinavië. Go4holiday.nl is een jong en groeiend bedrijf en biedt vakanties aan in hotels, appartementen, bungalows en campings in de populairste vakantiegebieden van Europa. Een team van ervaren medewerkers staat garant voor een perfect georganiseerde zomervakantie.

Via de Go4holiday website zijn onder andere de volgende reizen te boeken:

- Zon- en strandvakanties in geheel Europa in hotels, appartementen, bungalows en op campings
- Stedentrips naar de meest bekende en populaire steden van Europa
- Last minute reizen met scherpe prijzen


Specificatie korting bij Go4holiday.nl


Algemeen: 1.75%

Belangrijke informatie over korting bij Go4holiday.nl

De vermelde korting bij Go4holiday.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Go4holiday.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Go4holiday.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Go4holiday.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Go4holiday.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.