Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Golfpresentjes.nl

3% korting bij Golfpresentjes.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Golfpresentjes.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Golfpresentjes.nl heeft voor elke gelegenheid een golf cadeau. Denk aan verjaardag, Sinterklaas, Kerst, Valentijn, Vaderdag, Moederdag, relatiegeschenk, afscheidscadeau, etc. Golfpresentjes.nl heeft bijna 800 specifieke golfcadeautjes op voorraad. Bijvoorbeeld vooraf bedrukte golfballen met bijzondere thema’s als verjaardag, kerst, en specifieke golfteksten. Maar ook golf gadgets, golf accessoires, golf sieraden, golfboeken, golf oefen materialen, golfcadeaus voor kinderen, golf prijzen voor toernooien etc. Kortom, voor elke golfer of golfster heeft Golfpresentjes.nl voor elke gelegenheid wel een cadeau. Nederland kent ruim 350.000 golfers, dus iedereen kent wel iemand om een cadeau aan te geven. Ook veel bedrijven weten Golfpresentjes.nl te vinden voor cadeautjes voor een golftoernooi met klanten of voor een relatiegeschenk.


Specificatie korting bij Golfpresentjes.nl


Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij Golfpresentjes.nl

De vermelde korting bij Golfpresentjes.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Golfpresentjes.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Golfpresentjes.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Golfpresentjes.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Golfpresentjes.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.