Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Golfreizen.nu

€25.00 korting bij Golfreizen.nu

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Golfreizen.nu en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Golfreizen.nu is gespecialiseerd in het aanbieden van Golfreizen en Golfvakanties. Op de website www.Golfreizen.nu staat een overzicht van het aanbod van alle golfaccommodaties met uitgebreide omschrijvingen, streek- en plaatsinformatie en natuurlijk informatie over de dichtstbijzijnde golfbanen.

Inmiddels bieden ze accommodaties aan in diverse landen in waaronder natuurlijk alle golf toplocaties. Een uitbreiding van meerdere landbestemmingen staat voor de korte termijn in de planning. Landen die ze spoedig gaan toevoegen aan het reisaanbod zijn o.a. Argentinië, Aruba, Canada, Curaçao, China, Thailand, Zuid-Afrika, etc.

De niet golfers die wel meegaan op de golfvakantie kunnen gebruik maken van de heerlijke verwenningsoorden binnen het aanbod. De reizen zijn vaak gecombineerd met de acties voor de golfbaan.


Specificatie korting bij Golfreizen.nu


Algemeen: €1.25
Rondreizen: €25.00
Short Trip: €1.25
Week Trip: €1.25

Belangrijke informatie over korting bij Golfreizen.nu

De vermelde korting bij Golfreizen.nu is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Golfreizen.nu gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Golfreizen.nu. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Golfreizen.nu. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Golfreizen.nu in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.