Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

GriffixWinkel.nl

5% korting bij GriffixWinkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij GriffixWinkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

GriffixWinkel.nl is de dedicated online shop voor Griffix producten van Pelikan Hardcopy.

Het vierstappen griffix „LerenSchrijven“-systeem is het eerste volledige productconcept dat het evolutieproces van het leren schrijven, van bij het begin, consequent begeleidt.

Griffix is de naam: De innovatieve, kindvriendelijke greep maakt dit nieuwe schrijfsysteem zo verbluffend. De greep werd aangepast aan de nieuwste grafomotorische kennis.

Leren schrijven is een grote stap voor uw kind en is vooral een complex motorisch gebeuren. Daarom is het noodzakelijk dat volwassenen toezien dat de kinderhand bij het schrijven niet verkrampt. Oefeningen ter ontspanning van de vingers en hand kunnen hierbij helpen.

Merkwaardig genoeg is er maar één pengreep die het mogelijk maakt om soepel, vlot en met weinig inspanning de schrijfactiviteit uit te voeren én ook de drie deelbewegingen van het schrijven mogelijk maakt: de driepuntsgreep. Griffix ondersteunt de kinderhand om van bij het begin de correcte driepuntsgreep aan te leren en zodoende het evolutieproces in de verschillende leerfasen te vergemakkelijken en te versnellen.

De producten zijn in verschillende kleuren en fases te verkrijgen.


Specificatie korting bij GriffixWinkel.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij GriffixWinkel.nl

De vermelde korting bij GriffixWinkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van GriffixWinkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij GriffixWinkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij GriffixWinkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij GriffixWinkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.