Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

GrillzShop.nl

5% korting bij GrillzShop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij GrillzShop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

GrillzShop.nl is dé webshop waar bezoekers terecht kunnen voor grillz en andere accessoires. Een Grill is een sieraad dat wordt gedragen in de mond, voor de voortanden. Deze rage vindt zijn oorsprong in de hiphopcultuur en is sinds kort erg populair in Nederland. Naast dit specifieke product zijn er in de webshop ook armbanden, horloges, kettingen, hangers, oorbellen, ringen, zonnebrillen verkrijgbaar.

Met dit productaanbod richt GrillzShop.nl zich op een specifieke doelgroep. Daarbij is GrillzShop.nl een van de weinige aanbieders van dit specifieke product in Nederland.

Voordelen GrillzShop.nl:
• Een van de weinige aanbieders van dit product;
• De producten worden geleverd met TPG Post & GLS;
• Diverse betaalmethoden: IDeal, bankoverschrijving, vooruitbetaling, rembours.


Specificatie korting bij GrillzShop.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij GrillzShop.nl

De vermelde korting bij GrillzShop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van GrillzShop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij GrillzShop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij GrillzShop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij GrillzShop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.