Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

H10 Hotels

3% korting bij H10 Hotels

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij H10 Hotels en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

H10 Hotels is opgericht in het begin van de jaren 80, toen het bedrijf te werk ging in de grootste vakantiebestemmingen van Spanje. Het bedrijf beschikt over 40 hotels in 16 verschillende bestemmingen met in totaal meer dan 11.000 kamers.

H10 Hotels is een van de 10 leidende hotelketens in Spanje en is momenteel bezig met uitbreiden in de Caraïben en Europa.

H10 Hotels is volkomen toegewijd aan het bevredigen van haar klanten door het aanbieden van exclusieve locaties, gespecialiseerde services, zorgvuldig geselecteerde cuisines en faciliteiten die constant geupdate worden om de beste kwaliteit te garanderen.


Specificatie korting bij H10 Hotels


Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij H10 Hotels

De vermelde korting bij H10 Hotels is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van H10 Hotels gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij H10 Hotels. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij H10 Hotels. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij H10 Hotels in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.