Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

HCGtablets.eu

5.25% korting bij HCGtablets.eu

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij HCGtablets.eu en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

HCGtablets.eu richt zich op de verkoop van de HCG Tablets® kuur. HCG Tablets® is een uniek voedingssupplement dat de honger onderdrukt, de vetverbranding verhoogt en tegelijkertijd het lichaam reinigt. HCG Tablets® zorgt voor snelle en blijvende afslankresultaten met behulp van korte, 23 daagse afslankkuren.

Dankzij de naamsbekendheid van het 50 jaar geleden ontwikkelde HCG Dieet, spreekt HCGtablets.nl een grote doelgroep aan en wordt het product goed afgenomen. Let wel: HCG Tablets® is volledig hormoonvrij. Dit in tegenstelling tot enkele oudere varianten. HCG Tablets® is dan ook volledig veilig en vormt door haar met name op plantenextracten gebaseerde samenstelling een zeer natuurlijke manier om af te slanken en het lichaam gelijktijdig te reinigen.


Specificatie korting bij HCGtablets.eu


Algemeen: 5.25%

Belangrijke informatie over korting bij HCGtablets.eu

De vermelde korting bij HCGtablets.eu is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van HCGtablets.eu gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij HCGtablets.eu. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij HCGtablets.eu. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij HCGtablets.eu in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.