Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Hairworldshop.nl

2.5% korting bij Hairworldshop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Hairworldshop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Hairworldshop.nl biedt klanten exclusieve haarproducten van diverse merken. Hairworldshop.nl geeft de consument de mogelijkheid om exclusieve haarproducten, die normaal niet beschikbaar zijn voor de consument, snel, eenvoudig en voordelig te kunnen bestellen. Het assortiment van Hairworldshop.nl bestaat uit meer dan 500 producten met tientallen aanbiedingen en voordelige prijzen.

Klanten kunnen bij aankoop ook gebruik maken van het ‘Bonus’ spaar systeem. Aan de hand van dit spaarsysteem bouwt de consument een tegoed op die in te wisselen is bij de eerstvolgende bestelling. Op deze manier krijgt de klant nog eens extra korting op de afgeprijsde producten. Hoe meer er besteld wordt, hoe meer tegoed er wordt opgebouwd.
Het is belangrijk dat onze klanten er zich bewust van zijn dat Hairworldshop.nl geregistreerd staat bij Qshops.org. Het keurmerk logo binnen de webshop geeft aan dat Hairworldshop.nl als webshop aan alle wetten en eisen voldoet zodat de consumenten veilig en betrouwbaar aankopen kunnen doen bij Hairworldshop.nl.

Kenmerken Hairworldshop.nl:
• Exclusieve producten;
• Betaling via iDeal, Visa, PayPal & Mastercard;
• Binnen 2 dagen thuisbezorgd.


Specificatie korting bij Hairworldshop.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Hairworldshop.nl

De vermelde korting bij Hairworldshop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Hairworldshop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Hairworldshop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Hairworldshop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Hairworldshop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.