Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Handdoek.nl

3.5% korting bij Handdoek.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Handdoek.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Handdoek.nl is de webshop op het gebied van handdoeken, badlakens, gastendoekjes en washandjes. Het aanbod bestaat uit verschillende kwaliteiten, kleuren en prijzen. Ook bieden zij speciale setprijzen. Je vind er bekende merken zoals Walra, Ambianzz Gold, S<, Little Diva en Room Seven. Ook voor een handdoek met naam bieden zij verschillende mogelijkheden. Bovendien biedt Handdoek.nl een uitstekende klantenservice en is de webshop zeer klantvriendelijk. Voor B2B vele mogelijkheden tegen scherpe prijzen. Een handdoek met naam of een bedrijfslogo is zeker een leuk en origineel cadeau!


Specificatie korting bij Handdoek.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Handdoek.nl

De vermelde korting bij Handdoek.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Handdoek.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Handdoek.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Handdoek.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Handdoek.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.