Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Handpoppen-winkel.nl

4% korting bij Handpoppen-winkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Handpoppen-winkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Deze winkel is gespecialiseerd in handpoppen, het assortiment bestaat uit vele dieren, dinosaurussen en cartoonfiguren. Handpoppen winkel verkoopt ook vingerpoppetjes en heel veel knuffels.

Voordelen:

- unieke winkel in Nederland
- ruim assortiment handpoppen
- altijd lage verzendkosten
- alle artikelen op voorraad, levering binnen 24 uur


Specificatie korting bij Handpoppen-winkel.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Handpoppen-winkel.nl

De vermelde korting bij Handpoppen-winkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Handpoppen-winkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Handpoppen-winkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Handpoppen-winkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Handpoppen-winkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.