Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Hangstoelenshop.nl

1.5% korting bij Hangstoelenshop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Hangstoelenshop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Hangstoelenshop.nl heeft een groot en variërend assortiment aan hangstoelen en hangmatten. Verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en maten. Maar ook modellen voor meerdere personen of voor binnen- of buitengebruik. Bij Hangstoelenshop.nl zijn bezoekers altijd aan het juiste adres.

Voordelen Gezelschapsspellenshop.nl:
• Gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg;
• Veilig en eenvoudig betalen met iDEAL;
• Achteraf betalen met met acceptgiro;
• Volg de bestelling via PostNL;
• 14 dagen afkoelingsperiode;
• Servicepoint gratis afhalen in Soest.


Specificatie korting bij Hangstoelenshop.nl


Algemeen: 1.5%

Belangrijke informatie over korting bij Hangstoelenshop.nl

De vermelde korting bij Hangstoelenshop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Hangstoelenshop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Hangstoelenshop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Hangstoelenshop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Hangstoelenshop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.