Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Healthfoam.com

2.25% korting bij Healthfoam.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Healthfoam.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Traagschuim matrassen
Sinds 1998 produceert Royal Health Foam (RHF) kwaliteit traagschuim matrassen en kussens met comfort als uitgangspunt. Alle RHF- matrassen hebben het CE-certificaat, een Öko-Tex-normering en 10 jaar volledige garantie.

Matras 30 dagen op proef
RHF geeft u 30 dagen de tijd om de matrassen thuis uit te proberen. Deze service biedt RHF u gratis aan en is zonder aankoopverplichting.

Matrassen eenvoudig
Op de website is alle informatie te vinden over de matrassen. Als er een keuze is gemaakt kunt u, uw matras direct online bestellen.

RHF biedt u:
• Comfort en kwaliteit en een scherpe prijs;
• Matrassen met 10 jaar volledige garantie;
• Medisch gekwalificeerde schuimen;
• Gratis thuisbezorgd in Nederland en België;
• Matras 30 dagen werkelijk gratis op proef;
• Maatwerk: elke maat en dikte mogelijk.


Specificatie korting bij Healthfoam.com


Algemeen: 2.25%

Belangrijke informatie over korting bij Healthfoam.com

De vermelde korting bij Healthfoam.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Healthfoam.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Healthfoam.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Healthfoam.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Healthfoam.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.