Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Heliumshop.nl

5% korting bij Heliumshop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Heliumshop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

In 5 jaar tijd heeft Heliumshop.nl zich ontwikkeld tot een webshop met vele klanten in Nederland en België waarbij het accent ligt op helium, ballonnen en sfeerartikelen voor o.a. trouwerijen en verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Originaliteit, kwaliteit en betaalbaarheid op een klantvriendelijke webshop is voor ons de sleutel tot succes. Bezoekers verblijven lang op onze webshop wat leidt tot veel diversiteit in aankopen met relatief hoge bestelbedragen. Betaling kunnen middels iDEAL, overschrijving en betaling achteraf


Specificatie korting bij Heliumshop.nl


Helium & Ballonwedstrijd pakketten: 3.5%
Overige producten: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Heliumshop.nl

De vermelde korting bij Heliumshop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Heliumshop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Heliumshop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Heliumshop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Heliumshop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.