Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Historischnieuwsblad.nl

7.5% korting bij Historischnieuwsblad.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Historischnieuwsblad.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Historisch Nieuwsblad
In een dalende markt is Historisch Nieuwsblad nog steeds groeiende. Historisch Nieuwsblad werpt al 20 jaar nieuw licht op grote gebeurtenissen. Scherpzinnig, nuchter, objectief. Altijd in relatie met de huidige maatschappelijke, sociale en politieke ontwikkelingen. Historisch Nieuwsblad laat zien waarom de wereld is zoals hij is. Zo is het u nooit eerder verteld.


Specificatie korting bij Historischnieuwsblad.nl


Abonnementen: 7.5%
Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij Historischnieuwsblad.nl

De vermelde korting bij Historischnieuwsblad.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Historischnieuwsblad.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Historischnieuwsblad.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Historischnieuwsblad.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Historischnieuwsblad.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.