Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Hockeyhuis.nl

2.75% korting bij Hockeyhuis.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Hockeyhuis.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Hockeyhuis.nl biedt u al sinds 2004 hockeyartikelen on-line aan. Hockeyhuis.nl is uitgegroeid tot de grootste on-line aanbieder van (veld) hockey artikelen aan consumenten en hockeyverenigingen en bieden een specialistisch diep en breed assortiment aan.

Met hockeyhuis.nl bent u er zeker van dat alle denkbare A merken en producten aangeboden worden.

Hockeyhuis.nl levert u voor de hockeysport hockeysticks, hockeykleding, hockeytassen, hockeyschoenen, trainingsmaterialen, beschermingsmaterialen, keepermaterialen en allerlei accessoires.


Specificatie korting bij Hockeyhuis.nl


Algemeen: 2.75%

Belangrijke informatie over korting bij Hockeyhuis.nl

De vermelde korting bij Hockeyhuis.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Hockeyhuis.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Hockeyhuis.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Hockeyhuis.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Hockeyhuis.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.