Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Hoeslakenwinkel.nl

5% korting bij Hoeslakenwinkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Hoeslakenwinkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Hoeslakenwinkel.nl biedt een zeer grote collectie hoeslakens, moltons en matrasbeschermers voor alle matras formaten. De hoeslakens zijn van verschillende leveranciers, onder andere Cinderella en Damai. Het uitgebreide assortiment is verkrijgbaar in allerlei materialen, maten en kleuren en grotendeels uit voorraad leverbaar. Bij bestellingen boven de €50,- worden geen verzendkosten berekend.


Specificatie korting bij Hoeslakenwinkel.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Hoeslakenwinkel.nl

De vermelde korting bij Hoeslakenwinkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Hoeslakenwinkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Hoeslakenwinkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Hoeslakenwinkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Hoeslakenwinkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.