Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Holidayline.be

2.5% korting bij Holidayline.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Holidayline.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Holidayline.be is sinds jaar en dag de specialist voor het online boeken van citytrips en charmehotels verspreid over heel Europa. Op een eenvoudige manier boek je hotel, vervoer en excursies in één dossier en zonder reserveringskosten! Kwaliteit en ervaring zijn dé sterke troeven van Holidayline.be.


Belangrijke informatie over korting bij Holidayline.be

De vermelde korting bij Holidayline.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Holidayline.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Holidayline.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Holidayline.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Holidayline.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.