Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Homefitness4You.nl

2.5% korting bij Homefitness4You.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Homefitness4You.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Homefitness4You.nl richt zich voornamelijk op kwaliteits-fitnessapparatuur maar er is ook een ruime keuze in de beter betaalbare apparaten van betrouwbare merken.•Snelle levering en uitstekende service•Dealer van Tunturi, Life Fitness, Bremshey, PowerPlate, Flow fitness, Gaiam en Tanita•Thuisbezorgen en montage mogelijk•In het bezit van een Qshops keurmerk•Laagste prijsgarantie op álle fitnessapparaten•Veilig via uw eigen bank betalen met iDEAL en PayPal•Personal training in samenwerking met 25tienHomefitness4You.nl hecht veel waarde aan het begeleiden van haar klanten over het belang van sporten en bewegen. De ervaring die zij op dit gebied hebben dragen zij graag over op de klanten. Klanten kunnen hier gratis gebruik van maken en een trainingsschema laten opstellen. Zo kan de klant optimaal begeleidt worden in zijn of haar doelstellingen.


Specificatie korting bij Homefitness4You.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Homefitness4You.nl

De vermelde korting bij Homefitness4You.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Homefitness4You.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Homefitness4You.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Homefitness4You.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Homefitness4You.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.