Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Hondenbed.be

2.5% korting bij Hondenbed.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Hondenbed.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Dog's Companion bestaat sinds 1994. Via de webshop hondenbed.be worden kwalitatief hoogwaardige hondenbedden aangeboden.Het Product:


Het Dog's Companion hondenbed bestaat uit een binnenbed gevuld met kleine polystyreen parels, die de unieke eigenschap bezitten de warmte te reflecteren. Ook vormt het hondenbed zich naar het lichaam. Deze combinatie maakt het hondenbed onweerstaanbaar voor iedere hond! Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diverse kleuren; van klassieke Schotse tartans tot aardetinten en trendy uni-kleuren.


Belangrijke informatie over korting bij Hondenbed.be

De vermelde korting bij Hondenbed.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Hondenbed.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Hondenbed.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Hondenbed.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Hondenbed.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.