Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Horloge-bandjes.nl

1.75% korting bij Horloge-bandjes.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Horloge-bandjes.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Bij Horloge-bandjes.nl kan men terecht voor alles omtrent horloges: horlogebandjes, horloge-sluitingen, batterijen en uiteraard horloges zelf.
De bestellingen zijn te bezorgen of af te halen in de winkel te Gemert.
Bij Horloge-bandjes.nl kan men naast de vele kleuren, maten en soorten horloges, horlogebandjes en batterijen ook terecht voor de reparatie van horlogeglas of gereedschap voor horlogemakers.
Verzending gebeurt bij Horloge-bandjes.nl normaliter binnen 24 uur (op werkdagen). Er worden geen verzendkosten gerekend!


Specificatie korting bij Horloge-bandjes.nl


Algemeen: 1.75%

Belangrijke informatie over korting bij Horloge-bandjes.nl

De vermelde korting bij Horloge-bandjes.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Horloge-bandjes.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Horloge-bandjes.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Horloge-bandjes.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Horloge-bandjes.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.