Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Hotelopia.com

3% korting bij Hotelopia.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Hotelopia.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Hotelopia.com is een specialist in het aanbieden van hotelaccommodaties aan kortingstarieven!

Dit voor zowel toeristen als zakelijke reizigers, met meer dan 35.000 hotels en appartementen en meer dan 1.200 bestemmingen in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, het Caribisch gebied, Azië en Australië.

Hotelopia.com is onderdeel van TUI Travel PLC, één van 's werelds toonaangevende reisorganisaties, met 30 miljoen klanten. Alle hotels zijn uitgerust met gedetailleerde informatie, kaarten en afbeeldingen, recensies van klanten, de hotel faciliteiten en voorzieningen.

Prijzen beginnen vanaf $ 25,- per persoon per nacht, met regelmatige promoties, speciale aanbiedingen, gratis overnachtingen en ervaringen.


Specificatie korting bij Hotelopia.com


Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij Hotelopia.com

De vermelde korting bij Hotelopia.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Hotelopia.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Hotelopia.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Hotelopia.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Hotelopia.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.


Acties & kortingscodes voor extra korting bij Hotelopia.com

  • Kortingsactie 6% OFF in Hotelopia


    Get a 6% discount in all booking made at Hotelopia official site. This coupon is only valid for bookings with on-line payment.

    Aanvullende voorwaarden


    This coupon will be valid for all the sales made until 31 December 2014.
    Deze actie is geldig t/m 31-12-2014