Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

HotelsClick.com

5% korting bij HotelsClick.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij HotelsClick.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

HotelsClick.com is een onafhankelijke aanbieder van hotels met haar hoofdkantoor gevestigd in Rome. De site biedt de consument onverslaanbare hotelprijzen in alle mogelijke categorieën.

HotelsClick.com rekent geen extra kosten voor het betalen met creditcard en rekent ook geen bijkomende boekingskosten bij een boeking. De prijzen zijn allemaal inclusief belastingen en ontbijt, tenzij anders vermeld.

Bij elk hotel vindt de consument een uitgebreide beschrijving met kaarten, foto’s en reviews zodat de consument zijn boeking bewust kan maken. Deze informatie wordt met enige regelmaat geüpdate zodat de consument actuele informatie tot zijn beschikking heeft.


Specificatie korting bij HotelsClick.com


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij HotelsClick.com

De vermelde korting bij HotelsClick.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van HotelsClick.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij HotelsClick.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij HotelsClick.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij HotelsClick.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.