Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Hotelsviva.com

3% korting bij Hotelsviva.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Hotelsviva.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Hotelsviva.com bestaat uit een hotelketen met 16 hotels op Mallorca en Menorca met meer dan 8500 slaapplaatsen. De hotels zijn perfect gelegen en bieden diverse uitval mogelijkheden voor families. Hotelsviva.com biedt een uitgebreid en compleet aanbod van faciliteiten aan.

Hotelsviva.com is de ideale oplossing voor families die van een eerste klas vakantie willen genieten on Majorca of Menorca. Voor de kinderen zijn er diverse recreatie mogelijkheden aanwezig die garant staan voor dagen plezier! Voor de ouders biedt Hotelsviva.com de beste service en faciliteiten.


Specificatie korting bij Hotelsviva.com


Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij Hotelsviva.com

De vermelde korting bij Hotelsviva.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Hotelsviva.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Hotelsviva.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Hotelsviva.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Hotelsviva.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.