Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Hotplay.nl

8% korting bij Hotplay.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Hotplay.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Hotplay.nl is een erotische webshop die uw bezoekers een uitstekende service biedt. Hotplay.nl heeft een zeer breed aanbod aan seks toys, kleding en tools die aan alle verwachtingen voldoen. Hotplay.nl is er voor mannen, vrouwen en koppels die kwaliteit willen toevoegen aan hun seksuele verlangens.

Voordelen Hotplay.nl:
• Q-shops en Thuiswinkel keurmerk;
• Uitstekende klantenservice;
• Gebruiksvriendelijke webshop;
• Advies over onderhoud en tips voor seksspeeltjes;
• Veilig betalen via: Paypal, iDEAL, Bankoverschrijving, Rembours.

Veiligheid Hotplay.nl:
De keurmerken die op Hotplay.nl worden gehanteerd, worden alleen na een grondige test toegekend. Met deze keurmerken kunt u ervan uitgaan dat Hotplay.nl zicht houdt aan de wettelijke eisen die de wet voorstelt. Hotplay.nl heeft ook een SSL certificaat. Dit houdt in dat alle gegevens die uw bezoekers bij ons achterlaat niet in handen van derden kunnen komen. Bij het plaatsen van een bestelling is een slotje zichtbaar in de browserbalk. Op deze manier kunnen persoonlijke gegevens niet afgeluisterd worden. Zelfs op het bankafschrift zal de naam Hotplay.nl niet vertoond worden. Om privacyredenen heeft Hotplay.nl ervoor gekozen om de naam Solweb te gebruiken in de communicatie tussen banken. Daarbij zal Hotplay.nl nooit de bestelling aan de buren leveren en wordt er een neutrale verpakking gebruikt.


Specificatie korting bij Hotplay.nl


Algemeen: 8%

Belangrijke informatie over korting bij Hotplay.nl

De vermelde korting bij Hotplay.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Hotplay.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Hotplay.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Hotplay.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Hotplay.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.