Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

ID Riva Tours

€7.50 korting bij ID Riva Tours

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij ID Riva Tours en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

ID Riva Tours - de Kroatië specialist!

Kroatië is weer helemaal terug als vakantiebestemming. Het voormalige deel van Joegoslavië was in het verleden een van de meest populaire vakantiebestemmingen voor vele Nederlanders. Het land staat nog altijd bekend om de fraaie kustlijn, culturele bezienswaardigheden, diverse natuurparken en uiteraard de mediterrane zon. Bovendien heeft het op het gebied van de infrastructuur, service en maatschappelijke ontwikkelingen vele positieve veranderingen ondergaan. Vrijwel alle hotels zijn (recentelijk) gerenoveerd, er zijn tientallen nieuwe (snel)wegen aangelegd en men ontvangt u met open armen met nog altijd schappelijke prijzen...

ID Riva Tours is specialist en marktleider op het gebied van vakanties naar Kroatië met zowel auto, – bus – als vliegreizen. ID Riva Tours heeft een verkoopkantoor in Rotterdam en München en lokale kantoren in Porec, Zadar en Trogir.

Enkele kenmerken van ID Riva Tours naast het complete aanbod van hotels, appartementen, vakantieparken en campings:
• unieke cruises met traditionele motorzeilboten
• luxe vakantievilla's
• kleinschalige hotels en pensions
• rondreizen
• fly & drive
• aanbod voor naturisten
• geen reserveringskosten!

Kroatië... het beste mediterrane alternatief!


Specificatie korting bij ID Riva Tours


Algemeen: €7.50

Belangrijke informatie over korting bij ID Riva Tours

De vermelde korting bij ID Riva Tours is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van ID Riva Tours gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij ID Riva Tours. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij ID Riva Tours. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij ID Riva Tours in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.