Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Iberostar.com

3% korting bij Iberostar.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Iberostar.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Iberostar.com is de nummer één hotelketen voor vakantiebestemmingen. Iberostar.com bestaat sinds 1986 en is een van de eerste hotelketens met meer dan 100 hotels met ruim 70.000 bedden in 16 verschillende landen. Alle hotels zijn gevestigd aan de mooiste stranden wereldwijd. Er wordt daarbij veel aandacht besteed aan de groenvoorziening en de zwembaden. Iberostar.com onderscheidt zich ook door de kwaliteit en de verscheidenheid van de keuken.

Iberostar.com biedt de bezoeker de beste faciliteiten voor een ontspannen vakantie. Een vakantie met de familie, een actieve vakantie voor de sportliefhebberbij Iberostar.com verzorgt voor u een aangenaam verblijf.


Specificatie korting bij Iberostar.com


Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij Iberostar.com

De vermelde korting bij Iberostar.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Iberostar.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Iberostar.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Iberostar.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Iberostar.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.