Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Ilovevintage.nl

5% korting bij Ilovevintage.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Ilovevintage.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Ilovevintage.nl heeft een ruim aanbod van retro kleding van maten XS t/m 4XL. Alle kleding is nieuw en geïnspireerd op jaren 20 t/m de jaren 70. ILV's specialiteit is momenteel de Charleston / flapper jurken en de 50's Pin Up stijl. Naast nieuwe retro stijl jurken, bied ILV ook een ruime collectie aan originele vintage stukken aan van met name tassen en schoenen. Zo kunt u een leuke outfit combineren met mooie nieuwe jurkjes en bijzondere leren schoenen en accessoires voor weinig geld.

Elke dag wordt het aanbod ververst en de items worden snel verkocht, dus wees er snel bij! Verzendkosten zijn gratis vanaf € 100,- en er geldt een bedenktermijn van 14 dagen op de gehele collectie. Niet goed, geld terug!

Fashion fades, but style remains. – Coco Chanel


Specificatie korting bij Ilovevintage.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Ilovevintage.nl

De vermelde korting bij Ilovevintage.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Ilovevintage.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Ilovevintage.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Ilovevintage.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Ilovevintage.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.