Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Inktdiscount.nl

2% korting bij Inktdiscount.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Inktdiscount.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Bij inktdiscount.nl heeft u keuze uit een ruim assortiment aan printer- en tonercartridges voor nagenoeg alle types en modellen printers. Ook voor professionele fotografen kan Inktdiscount.nl producten leveren van hoge kwaliteit, zoals hoogwaardig fotografisch inkjetpapier in vellen of op rollen.

Inktdiscount wordt zeer regelmatig ge-update op nieuwe producten en er wordt grote zorg besteed aan het onderhoud van de website.

Inktdiscount.nl is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk voor iedereen en heeft een voorraad van ruim 6000 artikelen. Op elk artikel wordt 100% kwaliteitsgarantie gegeven.

De prijzen van de producten worden zo laag mogelijk gehouden. Dit is mogelijk omdat er vanaf 6 artikelen geen verzendkosten berekend worden, maar ook doordat bij veel producten alternatieven aangeboden worden en er regelmatig aanbiedingen zijn.

Ook aan de service is gedacht. Zo heeft u uw product de volgende dag al in huis als u voor 16.00 uur heeft besteld, en kunt u gemakkelijk betalen dmv internetbankieren. Inktdiscount.nl levert aan elke particulier of onderneming.


Specificatie korting bij Inktdiscount.nl


Algemeen: 2%

Belangrijke informatie over korting bij Inktdiscount.nl

De vermelde korting bij Inktdiscount.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Inktdiscount.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Inktdiscount.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Inktdiscount.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Inktdiscount.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.