Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Inktwereld.nl

2% korting bij Inktwereld.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Inktwereld.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Inktwereld.nl levert diverse produkten op het gebied van printersupplies. Zij levert zowel originele als compatible inkt en toner voor bijna alle inkjet- en laserprinters, tegen zeer scherpe prijzen. Meer dan 4000 artikelen zijn uit voorraad leverbaar.

Zowel voor de particulier als voor uw bedrijf is inktwereld.nl een goede partner. Tevens heeft de hobby- of profesionele fotograaf ruime keuze uit diverse soorten Fine Art papers op rollen en vellen, van o.a. merken zoals Epson, Hahnemuhle, Ilford, INNOVA, Olmec en 3P Textiles.

Inktwereld.nl heeft zich door haar uitgebreide sortering van inkt, printmateriaal en gebruiksvriendelijke website ontwikkeld tot één van de snelst groeiende inktwinkels van Nederland.

Doordat zij uit voorraad levert kan ze de slogan 'voor 16.00 uur besteld, morgen in huis', dan ook zeker waar maken. Op alle produkten wordt 100% kwaliteitsgarantie geboden. Inktwereld.nl is officieel dealer van Injet One Compatible cartridges en is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Inktwereld.nl accepteert een uitgebreide scala aan betalingsmogelijkheden, te weten:

- IDEAL
- Automatische incasso
- Paypal
- Overboeking
- Mastercard
- Visa


Specificatie korting bij Inktwereld.nl


Algemeen: 2%

Belangrijke informatie over korting bij Inktwereld.nl

De vermelde korting bij Inktwereld.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Inktwereld.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Inktwereld.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Inktwereld.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Inktwereld.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.