Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Internet-bikes.com

1.75% korting bij Internet-bikes.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Internet-bikes.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Internet-bikes.com is de grootste online fietsenwinkel van Nederland. Op zoek naar een elektrische fiets, herenfiets, damesfiets, kinderfiets of bakfiets? Dan bent u bij hun aan het juiste adres! Maar ook voor skelters, loopfietsen, steps en vouwfietsen kunt u terecht in hun webwinkel. Bekijk het enorme assortiment onderdelen & accessoires op fietsgebied eenvoudig voor u gerangschikt op alfabetische volgorde! Met een enorme opslag capaciteit van 20.000m3 houden ze vast aan hun visie; alles wat op hun website staat ligt fysiek bij hun op voorraad. Bestellingen worden snel geleverd door DHL of PostNL en kunnen eventueel op gezette tijden ook opgehaald worden bij het distributiecentrum.

• 110.000 Stuks leverbaar uit eigen voorraad.
• Snelle levering (DHL of PostNL).
• Ruim assortiment, +26.000 artikelen.
• Lage prijzen.


Specificatie korting bij Internet-bikes.com


Algemeen: 1.75%

Belangrijke informatie over korting bij Internet-bikes.com

De vermelde korting bij Internet-bikes.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Internet-bikes.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Internet-bikes.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Internet-bikes.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Internet-bikes.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.