Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Internet-sportandcasuals.com

1.75% korting bij Internet-sportandcasuals.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Internet-sportandcasuals.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Internet Sport and Casuals is een sportieve, fashion gerichte webwinkel waarbij zij excelleren in scherpe aanbiedingen op het gebied van Sport en Casuals.
Bent u op zoek naar sportartikelen voor Badminton, Volleybal of bijvoorbeeld Darts dan bent u bij hun aan het juiste adres. Maar ook voor fashion sportkledij zoals bijvoorbeeld teenslippers, sweaters, joggingpakken, zwembroeken vindt u een ruim scherp geprijsd assortiment!
U kunt zoeken in het totale assortiment of gericht per merk eenvoudig voor u gerangschikt op alfabetische volgorde. Met een enorme opslag capaciteit van 20.000m3 houden zij vast aan hun visie; alles wat u ziet op de website ligt fysiek bij hun op voorraad.


Specificatie korting bij Internet-sportandcasuals.com


Algemeen: 1.75%

Belangrijke informatie over korting bij Internet-sportandcasuals.com

De vermelde korting bij Internet-sportandcasuals.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Internet-sportandcasuals.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Internet-sportandcasuals.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Internet-sportandcasuals.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Internet-sportandcasuals.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.