Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Internet-sportclubs.com

1.75% korting bij Internet-sportclubs.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Internet-sportclubs.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Internet Sportclubs is de website in Nederland voor de fanatieke supporters die zijn of haar sportclub een warm hart toedraagt!
Bent u opzoek naar fan artikelen van Ajax, PSV, Feyenoord, Barcelona, Manchester United of natuurlijk het Nederlands Elftal dan bent u bij hun aan het juiste adres! U kunt zoeken in het totale assortiment of gericht per club eenvoudig voor u gerangschikt op alfabetische volgorde! Met een enorme opslag capaciteit van 20.000m3 houden zij vast aan hun visie; alles wat u ziet op de website ligt fysiek bij hun op voorraad.


Specificatie korting bij Internet-sportclubs.com


Algemeen: 1.75%

Belangrijke informatie over korting bij Internet-sportclubs.com

De vermelde korting bij Internet-sportclubs.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Internet-sportclubs.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Internet-sportclubs.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Internet-sportclubs.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Internet-sportclubs.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.