Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Internet-toys.com

1.75% korting bij Internet-toys.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Internet-toys.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Internet Toys is een jonge, dynamische webwinkel waarbij zij totaal aanbieder zijn in de speelgoedbranche.
Bent u op zoek naar Lego, bij hun vindt u alles van Lego. Kiezen zij voor Playmobil dan vindt u alles van Playmobil. Maar ook voor groot buitenspeelgoed zoals, trampolines, speelhuisjes, schommels, zwembaden bent u bij hun aan het juiste adres! U kunt zoeken in hun totale assortiment of gericht per merk eenvoudig voor u gerangschikt op alfabetische volgorde. Met een enorme opslag capaciteit van 20.000m3 houden zij vast aan onze visie; alles wat u ziet op de website ligt fysiek bij hun op voorraad.


Specificatie korting bij Internet-toys.com


Algemeen: 1.75%

Belangrijke informatie over korting bij Internet-toys.com

De vermelde korting bij Internet-toys.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Internet-toys.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Internet-toys.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Internet-toys.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Internet-toys.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.