Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Invender.nl

1.5% korting bij Invender.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Invender.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Invender © Nederlandstalige software, aangenaam professioneel!

Invender is Nederlandse toonaangevende uitgever van louter voordelige Nederlandstalige software voor de particulier en het MKB. Invender is ontstaan uit het voormalige DATA BECKER BV en onderscheidt zich op het gebied van nieuwe en innovatieve toepassingen en de gunstige prijs/prestatie verhouding, het gebruikersgemak en de gratis helpdesk.

Invender © verkoopt haar software als doos en download via haar eigen website Invender.nl. Doordat de breedte van haar assortiment niet meer beperkt is tot de beschikbare schapruimte in de winkels groeit het assortiment snel en stijgt de omzet navenant. Het assortiment van Invender varieert van boekhoud- tot webwinkel- & nieuwsbriefsoftware en van webbased facturatie software tot ontwerp pakketten voor het maken van Joomla sjablonen en Flashbanners.

Huidige Top-5
1. Ezeee Nieuwsbrief Suite
2. Artisteer, Joomla templates maken
3. Flash Bladercatalogus Maker
4. Shop to Go Pro
5. 1-2-3 Factuur

Invender.nl is een zeer toegankelijke website die uitgebreide betaalmogelijkheden biedt zoals iDeal, creditcard, automatische incasso en op rekening en tevens heeft de website diverse webwinkel keurmerken.


Specificatie korting bij Invender.nl


Algemeen: 1.5%

Belangrijke informatie over korting bij Invender.nl

De vermelde korting bij Invender.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Invender.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Invender.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Invender.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Invender.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.