Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Italiewarenhuis.nl

2.8% korting bij Italiewarenhuis.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Italiewarenhuis.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Italiewarenhuis.nl, is het grootste online Italië warenhuis in Nederland en België. Deze unieke online winkel staat boordevol originele Italiaanse producten. Van Made in Italy design, mooie keukenspullen, etenswaar, keukenapparatuur, horloges, wijnen, kookboeken, reisgidsen, cadeaus, stickers, gadgets en "molto di piu", nog veel meer!
Italiewarenhuis.nl verkoopt tal van bekende merken waaronder Fiat, Vespa, Smeg keukenapparatuur, Casa Bugatti, Lambretta horloges, Illy koffie etc. Overigens is Italiewarenhuis.nl niet alleen bestemd voor Italië liefhebbers, het is ook een zeer uitgebreide (cadeau)winkel voor levensgenieters!

Geschiedenis
De organisatie van Italiewarenhuis.nl heeft sinds 2001 uitgebreid ervaring opgedaan op het internet. Italiewarenhuis.nl is ontstaan uit pure passie voor Italië en het ontbreken van een écht gespecialiseerd warenhuis met alleen maar producten uit Italië of die Italië gerelateerd zijn. De eigenaren hebben bovendien klantgerichtheid en ondernemen in hun genen. Italiewarenhuis.nl maakt onderdeel uit van de Italiewinkels Retail Group.


Specificatie korting bij Italiewarenhuis.nl


Algemeen: 2.45%
Casa Bugatti: 2.8%
Electronica: 2.8%
Etenswaren: 1.75%
Gadgets: 2.8%
Horloges: 2.8%
Keuken: 2.45%
Media: 2.8%
Mode: 2.8%
Pizzaovens: 2.45%
Sieraden: 2.8%
Wonen: 2.8%

Belangrijke informatie over korting bij Italiewarenhuis.nl

De vermelde korting bij Italiewarenhuis.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Italiewarenhuis.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Italiewarenhuis.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Italiewarenhuis.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Italiewarenhuis.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.