Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

JAAP.NL

€8.75 korting bij JAAP.NL

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij JAAP.NL en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

JAAP.NL Zelf je huis verkopen

JAAP.NL is de huizensite waar particulieren zelf hun huis te koop of te huur kunnen aanbieden. Dit scheelt een hoop makelaarskosten en men kan de advertentie zelf invullen en wijzigen. Wanneer er een woning geplaatst wordt op JAAP.NL , wordt deze automatisch doorgeplaatst op Huizenzoeker.nl én Speurders.nl. Hierdoor bereikt men met de advertentie van de woning een miljoenenpubliek!

Ook makelaars kunnen hun aanbod op de site zetten en spidert JAAP huizen van andere websites, waardoor het huizenaanbod op JAAP.NL zo compleet mogelijk is. JAAP.NL is de nummer 1 met het grootste aanbod koopwoningen, heeft 900.000 unieke bezoekers per maand en 15 miljoen pageviews.

De bezoekers die zelf hun huis verkopen via JAAP.NL, kopen hun woningadvertentie via de JAAPshop voor 1, 3, 6 of 12 maanden. Aanvullend kunnen ze kiezen voor een Spotlight, wat ervoor zorgt dat de woning hoger in de resultatenpagina komt, en een huizenmail, waarbij de woningen worden opgenomen in de dagelijkse huizenmailing.

Daarnaast heeft de JAAPshop producten zoals een TE KOOP bord, complete restyling, Funda vertoning, een boek met tips en een woningvideo.


Specificatie korting bij JAAP.NL


Algemeen: €8.75

Belangrijke informatie over korting bij JAAP.NL

De vermelde korting bij JAAP.NL is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van JAAP.NL gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij JAAP.NL. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij JAAP.NL. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij JAAP.NL in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.