Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

JBL.nl

3% korting bij JBL.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij JBL.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

De geluidssystemen van JBL die u hoort bij de grootste live-evenementen zijn nu ook beschikbaar voor iedereen! JBL levert producten voor de grootste clubs, bioscopen, recording studio’s en versterking van het geluid tijdens optredens in concerthallen tot aan de grootste outdoor-evenementen.De consumenten divisie van JBL levert dezelfde technologie, hetzelfde materiaal en hetzelfde vakmanschap voor desktop speakers, home-theater systemen, hoofdtelefoons, iPod- en iPhone docks en nog veel meer. Als goed geluid is wat u zoekt, is JBL het merk dat u kunt vertrouwen. Professionals vertrouwen op het werk van JBL als geen ander. Het geluid van JBL is op veel plaatsen te horen. Nu is deze pure kwaliteit beschikbaar voor alle huishoudens.


Specificatie korting bij JBL.nl


Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij JBL.nl

De vermelde korting bij JBL.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van JBL.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij JBL.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij JBL.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij JBL.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.