Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Jamiemagazine.nl

7.5% korting bij Jamiemagazine.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Jamiemagazine.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Met Jamie magazine haalt u elke twee maanden een lekker dik magazine in huis.

Met de beste ingrediënten voor verrassende recepten en smaakmakende reportages over de mooiste culinaire plekken ter wereld. Maar ook is er aandacht voor Jamie Oliver’s Food Revolution: zijn maatschappelijke projecten en zijn missie om iedereen te laten ontdekken hoe lekker gezond eten is. En hoe simpel het is om het zelf op tafel te zetten.

Meer weten? Kijk op de site van Jamiemagazine.nl

Waarom aanmelden bij Jamie Magazine:
• De beste ingrediënten en smaakmakende reportages;
• Alles over hoe lekker gezond eten is;
• Elke 2 maanden een magazine;
• Altijd scherpe aanbiedingen;


Specificatie korting bij Jamiemagazine.nl


Abonnementen: 7.5%
Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij Jamiemagazine.nl

De vermelde korting bij Jamiemagazine.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Jamiemagazine.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Jamiemagazine.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Jamiemagazine.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Jamiemagazine.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.