Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Julianatoren.nl

3.5% korting bij Julianatoren.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Julianatoren.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Het leukste dagje uit beleeft u bij familiepretpark Koningin Juliana Toren in Apeldoorn! In de meer dan 60 te gekke attracties raakt u niet uitgespeeld. En vergeet zeker niet een bezoek te brengen aan de nieuwe show 'Jul en het magische laboratorium'. Koop online een ticket en ontvang € 2,50 korting op de reguliere toegangskaarten.


Specificatie korting bij Julianatoren.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Julianatoren.nl

De vermelde korting bij Julianatoren.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Julianatoren.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Julianatoren.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Julianatoren.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Julianatoren.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.