Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

K9shop.nl

2.63% korting bij K9shop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij K9shop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

K9shop-Totaal.nl – de online dierenwinkel voor al uw dierenbenodigdheden, ook voor voeding en verzorgingsproducten. Het assortiment bestaat uit meer dan 10.000 producten voor uw huisdier en is hiermee de grootste webshop in deze branche.

U kunt bij K9shop-Totaal.nl terecht voor al benodigdheden & voeding voor dieren zoals: honden, katten, konijnen, fretten, knaagdieren, vissen, vogels, paarden en reptielen. Whiskas, Pedigree, Greenfield, LINDA, Rodi, Bolfo, Cavom. HOKAMIX, Adori en Felix is een greep uit de merken van K9shop-Totaal.Daarnaast is K9shop-totaal officiële importeur van Julius K9 producten voor Nederland. De merknaam Julius is tevens de huismerk van K9shop-Totaal.

Loyaliteit staat centraal voor de bezoekers en kopers van K9shop-Totaal. Om het aantrekkelijk te maken is gedacht aan een spaarpunten systeem. Hieronder een korte omschrijving; voor elke bestelling ontvangt u punten die u op andere producten weer kunt inwisselen. Voor het schrijven van reviews of het doorsturen van een product naar een vriend ontvangt u punten die u kunt inwisselen van andere producten.


Specificatie korting bij K9shop.nl


Algemeen: 2.63%

Belangrijke informatie over korting bij K9shop.nl

De vermelde korting bij K9shop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van K9shop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij K9shop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij K9shop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij K9shop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.