Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

KHL Inkt

3.5% korting bij KHL Inkt

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij KHL Inkt en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

KHL-inkt

khl-inkt.be Is een shop met een breed gamma aan printertoebehoren voor de consument met reeds meer dan 8 jaar ervaring in deze sector.

Activity Invest bvba handelt onder een geregistreerde merknaam KHL INKT. Onze shop bestaat uit een groot assortiment printertoebehoren :

- toners zowel huismerk als origineel
- inktpatronen zowel huismerk als origineel
- navulsets voor de doe-het-zelvers
- speciale hervulbare patronen
- speciale inkten zoals pigment inkt en sublimatie inkt

Onze prijzen op onze site zijn vrij scherp, en leiden tot een hoge conversie. We staan vooral bekend voor onze alternatieve producten die kwalitatief zeer goed zijn.

Klanten kunnen terecht via onze webshop maar ook via onze winkel. Onze doelgebied is vooral Belgie en Nederland maar ook de rest van Europa.


Belangrijke informatie over korting bij KHL Inkt

De vermelde korting bij KHL Inkt is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van KHL Inkt gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij KHL Inkt. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij KHL Inkt. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij KHL Inkt in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.