Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Kaartwereld.nl

5% korting bij Kaartwereld.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Kaartwereld.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

KaartWereld; jouw kaart, onze passieKaartWereld is de online kaartenwinkel van PostNL. Bij KaartWereld maakt de consument eenvoudig de mooiste kaarten en past ze aan naar eigen wens. De consument heeft genoeg keuze uit collecties van top designers of een persoonlijke fotokaart. De wenskaart die de consument maakt, bezorgt PostNL de volgende dag per post. KaartWereld heeft een uitgebreide collectie zodat er altijd kaarten zijn voor het juiste moment.


Specificatie korting bij Kaartwereld.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Kaartwereld.nl

De vermelde korting bij Kaartwereld.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Kaartwereld.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Kaartwereld.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Kaartwereld.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Kaartwereld.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.