Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Kabelsenmeer.nl

3% korting bij Kabelsenmeer.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Kabelsenmeer.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Kabelsenmeer.nl is dé specialist in bekabeling en rand apparatuur. Alle soorten en maten kabels voor televisie, computer of audio heeft Kabelsenmeer.nl op voorraad. Met de jarenlange ervaring, kwalitatief zeer goede producten tegen zeer scherpe prijzen én met een enorme voorraad, kan Kabelsenmeer.nl zich met afstand onderscheiden van andere kabelaanbieders. De soorten kabels kunnen variëren van HDMI-, scart-, USB- of DVI- producten tot stroom-, audio-, microfoon-, game- of speakerkabels.

Voordelen Kabelsenmeer.nl:
• Geen verzendkosten bij bestellingen boven de € 50,-.
• Uitgebreid productaanbod en voorraad;
• Veilig betalen met iDeal.


Specificatie korting bij Kabelsenmeer.nl


Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij Kabelsenmeer.nl

De vermelde korting bij Kabelsenmeer.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Kabelsenmeer.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Kabelsenmeer.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Kabelsenmeer.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Kabelsenmeer.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.