Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Kabeltje.com

1.75% korting bij Kabeltje.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Kabeltje.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Kabeltje.com is bij de Thuiswinkel Awards tweemaal verkozen tot beste webwinkel consumentenelektronica. Door het enorme assortiment, grote voorraad en razendsnelle levering hoeven zij zelden nee te verkopen en ligt hun conversie en omloopsnelheid dus zeer hoog. Het assortiment bestaat uit een zeer breed en diep assortiment aan kabels en aansluitmateriaal, pluggen en schakelapparatuur. Van goedkope HDMI kabels tot hoogwaardig luidsprekerdraad en van een jack plugje tot aan een overspanningsbeveiliging voor je PC en randapparatuur.


Specificatie korting bij Kabeltje.com


Algemeen: 1.75%

Belangrijke informatie over korting bij Kabeltje.com

De vermelde korting bij Kabeltje.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Kabeltje.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Kabeltje.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Kabeltje.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Kabeltje.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.