Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Kadopagina.nl

2% korting bij Kadopagina.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Kadopagina.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Iedereen die op zoek is naar een origineel cadeau of een uniek dagje uit, kan op Kadopagina.nl terecht.
Op de site vinden bezoekers honderden cadeaubonnen die variëren van slapen in een Hunebed, een dagje racen op Zandvoort of Wellnessweekend, tot een High Tea of workshop tapas maken.


Specificatie korting bij Kadopagina.nl


Algemeen: 2%

Belangrijke informatie over korting bij Kadopagina.nl

De vermelde korting bij Kadopagina.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Kadopagina.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Kadopagina.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Kadopagina.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Kadopagina.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.